Nejnovější recenze ze sekce Rybářské pruty
Na spodním blanku jsou stopy pryskyřice, po vyvazovaní na místech ,kde by neměli být, ochranný obal protržený zajištěný gumičkou, výrobce by měl lépe hlídat povrchovou kvalitu,
Vypadá hezky uvidíme po zahájení
Zatím nevyzkoušené
- rychlost
- skvělý prut poměr cena/kvalita nemá konkurenci
Na feeder jsem nikdy nechytal,takze nemohu posoudit s ostatnimi pruty,ale vypada dobre.
Jen jsem pro jistotu koupil mekci spicku na stojatou vodu na chytani u brehu,pasuje tam spicka prumer 3,5mm,kdyz se -opravdu jen lehce prejede jemnym smirkem.
- Bohužel jsem objednával v době kdy běžel Black-friday, tak mi bylo sděleno, že už mají poslední ale je porouchaný. Když jsem si objednal jiný prut, sdělili mi totéž. Nevěřím, že všechny pruty jsou poslední a zrovna porouchané. Jestli jde o slevu, klidně bych si připlatil. Nešlo mě vůbec o Black-friday . Od Habakuka z Plzně jsem dostal oba dva pruty druhý den. Tak, že to vypadá, že pro Black-friday máte na webu velký sortiment, který nechcete prodat v té slevě. Tak Sorry. Dříve jsem s vámi byl docela spokojen. Toto mě docela vytočilo!
OK
- Lehký proutek pro vnoučky.
DAM Backbone II Steelfisch 8 m 50-100 g 7 dílů
Přidáno: 9. prosince 2023
(naposledy upraveno 9. prosince 2023)
Zakoupeno v Chyť a pusť
2 očka u prutů jsou deformovaná, mohli produkt před odesláním zkontrolovat
Jednou u vody a za mne dobrý.
Ještě nebyla možnost prut vyzkoušet, ale vypadá dobře.
- Krásný ⁹
- Ještě nevyzkoušené,dárek k Vánocům
Vypadá fajn
- Vyšší zátěž mně vyhovuje,. Dobrý v akci.
- Myslel jsem, že bude proutek tenší.
Perfect
- Transportní délka
- Zatím nic
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »