Nejnovější recenze ze sekce Rybářské pruty
- Dobrá akce pružnost lehký do ruky daleké hody přesně podle představ
Pěkné zpracování prutů kvalitní očka a sedla navijáku pružnost při zdolávání ryb i gramáž je dostačující i na proudnou řeku je to prut dle mich představ
Za tu cenu hodně muziky, pouze krátce vyzkoušeno, ale zatím spokojenost
- kvalita
- Zkompletováno-ale kvůli práci nevyzkoušeno
Poměr cena výkon ok, mohu jenom doporučit
- Super poměr cena výkon zvládá v pohodě i kapry kolem metrů krásně pracuje daleké nahozy úplně na klid
- Barva bordó mě moc neoslovila ale chytá s nimi syn a tomu to nevadí
Super náčiní
Návím jestli je dobrý nebo špatný ale první den co mi přišel tak sem chytal na boblera a zabral mi sumec a zlomil ho takže nevím no jestli je dobrý nebo ne
Vše O.K.
- lehký i když ho držíte v ruce několik hodin
- dobře padne do ruky
- kvalitní - vydrží dlouho a lze s ním vytáhnout i opravdu velké ryby
S tímto prutem máme velké zkušenosti z přívlačových závodů - používáme ho na lov okounů, tloušťů i pstruhů. Vzhledem k velikosti lze použít i na malé říčce - dobře se s ním manipuluje. Syn na něj vytáhnul i 10 kg kapra co měřil 83 cm - zdolával 25 minut, prut byl celou dobu do pravého úhlu ale nezlomil se. Opravdu kvalitní věc, která se vyplatí.
- ?**?¿?
Tento produkt nebyl na skladě
- Poměr ceny a kvality
- Prut jsem koupil nejen pro svou skladnost, ale hlavně pro robustnost jako vláčecí na těžké nástrahy v tropech.
- Krásně zpracovaný, s dobrou akcí, pevný a bezvadně ovladatelný, kupodivu žádné kladivo
Skvělé pruty jak pro začínající, tak i pokročilé.
Prut nebylo možno vyzkoušet, při pokusu o první nahození, praskl mezi třetím a čtvrtým očkem.
- Poměr ceny a kvality za málo peněz dost dobrá paráda.
- nemám
- má tři špičky
Má dost velké očka, parádně to s ním létá, má tři špičky.
- Zpracování, váha
Pěkná krátky,lehký na rybku na položenou paradní.
Za ty peníze paráda.
Zobrazuji 481 - 500 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 24 [ 25 ]